Huizen te koop FranekerHuizen te koop Franeker

Ben jij op zoek naar een nieuwe koopwoning in Franeker? Dan ben jij op het goede adres, hier vind jij namelijk ons complete woningaanbod in Franeker.

Huis kopen Franeker

Op zoek naar een woning in Franeker, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Onze aankoopmakelaar helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Ook vertellen we jou graag meer over hoe het is om te wonen in Franeker.

Huis verkopen Franeker

Woon jij in Franeker en wil je jouw huis verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen.De Franeker Makelaardij begeleidt je met een onderbouwd advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd naar hoe wij dit doen? Ga dan met onze makelaar in gesprek.

Taxatie Franeker

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde van je huis? Een taxatie bij De Franeker Makelaardij kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe of wijziging van je huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling Franeker

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij De Franeker Makelaardij in Franeker.

Staat jouw droomhuis hier niet tussen?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top