Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden wij service in elke stap van jouw verhuisproces. Of je nu wilt verkopen, aankopen of je woning wilt laten taxeren: wij zorgen ervoor dat jij je er goed bij voelt. Het zijn belangrijke en spannende stappen in jouw leven, dus een vertrouwd gevoel is belangrijk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Een huis verkopen doe je samen en moet een fijn traject zijn. Dit is hoe wij erover denken en dit realiseren we graag met en voor jou!

Meer lezen

Dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen is ons doel. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij bij De Franeker begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? We komen graag bij je langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Heb jij een taxatie nodig voor jouw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? De Franeker Makelaardij helpt je hier graag mee. Maak een afspraak voor een taxatie via 0517 - 394 745.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Franeker en omgeving? Schrijf je in en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem gerust contact op!

Bel of mail naar onderstaand nummer en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ik help je graag! Langskomen voor een kop koffie mag natuurlijk ook.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top