Makelaar in Franeker

Huis verkopen in Franeker

Woon jij in regio Franeker en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Relf begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Taxatie Franeker

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Vrijblijvende waardebepaling in Franeker

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Een vrijblijvende waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de waardebepaling aan bij De Franeker Makelaardij.

Huis kopen Franeker

Op zoek naar een woning in Franeker maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Relf helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Franeker

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Franeker en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Relf heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Franeker.

Huis kopen Franeker

Wonen in Franeker is fantastisch!

Ja, wij zijn misschien een beetje (als geboren en getogen Franekers) bevooroordeeld, maar wonen in Franeker is écht fantastisch! Allereerst: Franeker is één van de Friese elf steden. Alleen al iets om heel trots op te zijn. Onze binnenstad is een gezellig centrum met leuke winkels, café en restaurants. Ook cultuurfans komen goed aan hun trekken in Franeker want voor theater, film en dans kun je terecht in schouwburg De Koornbeurs. Als je de geschiedenis in duikt dan kom je erachter dat Franeker al rond 800 moet zijn ontstaan. Er is dus ontzettend veel historie te vinden in de stad. Een deel van Franeker heeft dan ook een beschermd stadsgezicht. Verder vind je er tientallen rijksmonumenten.

Eisinga Planetarium in Franeker is werelderfgoed!

Dat Franeker veel te bieden heeft dat weten we niet alleen in Franeker. Best een beetje trots zijn wij op het feit dat Het koninklijke Eise Eisinga Planetarium op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat vermeld! Hiermee erkent het Werelderfgoedcomité van UNESCO de uitzonderlijke universele waarde van dit indrukwekkend grote model van het zonnestelsel. Ps. wist je trouwens dat dit het oudste werkende planetarium van de wereld is?

Huis aankopen of verkopen in Franeker?

Relf helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top