Woning taxatie nodig?Op funda beoordeeld met:
9.5

Woning taxeren door de Franeker Makelaardij

Persoonlijke benadering
Maak kennis met Marike. Zij is degene die je gelijk aan de lijn krijgt of jou de hand schudt als je ons makelaarskantoor binnenloopt. Als onze RMT-er Relf aanwezig is, kijkt hij graag even mee als jij direct al vragen hebt. We hebben veel binnenlopers, wat we er graag in willen houden. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Wij zijn een klein team en daarom altijd goed op de hoogte van elkaar.
Op en top Franekers
Als geboren en getogen Franekers staan we middenin de samenleving, waardoor we ook goed op de hoogte zijn van alles wat er speelt in Franeker en omgeving. We vinden het erg belangrijk om ook betrokken te zijn bij lokale activiteiten en evenementen. Ook kan je ons vragen als je bijvoorbeeld een CV-monteur of schilder nodig hebt. Dat komt altijd van pas!
23 jaar ervaring
Al sinds 2001 werkt Relf bij De Franeker Makelaardij als RMT-er. In deze ruim 20 jaar heeft Relf veel werkervaring op kunnen doen voordat hij het makelaarskantoor in 2013 heeft overgenomen. Relf vertelt je graag meer over zijn prijs- en verkoopstrategie en leg graag alles helder uit. Omdat we in een relatief klein gebied werkzaam zijn, hebben we alle kennis in huis en helpen we je graag bij al jouw woonvragen.

Wat is een taxatie?

Een taxatie is het bepalen van een objectieve waarde van een woning door een onafhankelijke taxateur. Relf bepaalt de waarde van een woning door te kijken naar onder andere de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhoud, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie.

Direct een taxatierapport aanvragen?

Laat in een paar simpele stappen jouw gegevens achter en Marike neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zo snel kan het gaan.

Jouw woning laten taxeren?

Maak direct een afspraak met Relf!

Relf helpt je graag met een gevalideerd taxatierapport.

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. Naast het aanvragen van een hypotheek is een taxatie ook nodig bij het oversluiten van een hypotheek. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de boedelverdeling vast te stellen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen.

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.

Een afspraak maken

Een afspraak inplannen met Relf? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug. Direct bellen kan natuurlijk ook via 0517 - 394 745.

Snel een taxatie aanvragen

Dit vinden onze klanten

9.3 Anoniem Titia Bogardastraat 3 16 apr. 2024

Alles prima geregeld. Afspraken goed nagekomen en snel gehandeld. Afwikkeling met notaris ook top geregeld.

10 Anoniem Ockingahiem 53 03 apr. 2024

Perfecte communicatie. Uitstekende kennis van zaken en doen hun werk zorgvuldig. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

10 Anoniem Van Andel-Ripkestraat 29 08 jan. 2024

Het contact met de makelaar was uitstekend. Bij elke verandering of aanpassing werd er overlegd. Zeer aan te bevelen.

9.0 Anoniem Komeetbaan 4 04 jan. 2024

Zeer tevreden. Mooi om iemand ter plekke te hebben met gevoel voor de situatie in Franeker en specifiek het huis.

8.0 Dhr. Bok P F Catsstraat 32 29 dec. 2023

van het begin tot het eind een goede en duidelijke begeleiding gehad de te verkopen woning is met goede beschrijving en mooie foto,s op funda geplaatst

10 Dhr. Hollinga Voorstraat 39 19 dec. 2023

Hoe contact verliep heel prettig. Een lokale makelaar kent de markt en dat geeft korte lijntjes en dat bespaart tijd.

10 Dhr. Moeton Junobaan 10 27 nov. 2023

Vooral de duidelijkheid en de regelmatige updates hebben van deze verkoop een prettig proces gemaakt. Heldere communicatie, realistische plannen en voorstellen: dank jullie wel Franeker Makelaardij!

10 Felix Georges 22 sep. 2023

Een prima makelaar, heel transparant, denkt goed na!

10 Mevr. Piek Professor J Greidanusstraat 6 12 sep. 2023

Super tevreden en hele goede service. Goed contact en zeer vriendelijk. We werden goed begeleid en alles werd voor ons geregeld

10 Dhr. Cor Hanenburg A van Voorthuijsenweg 36 a 14 aug. 2023

Een woning aan- of verkopen lijkt simpel. Daarom lopen er ook 17 miljoen makelaars in Nederland rond. Totdat het aan- of verkooptraject anders loopt dat gedacht. Dan is het goed om op professionals...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top