Waarom De Franeker Makelaardij? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Wij, Relf en Marike, doen er alles aan om jou een goed gevoel te geven. Hoe we dit doen? Door middel van onze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Niet als je je beloftes altijd na komt!

1. Jouw woning komt perfect in beeld
Wij werken samen met een topfotograaf. Dit doen wij om te zorgen dat jouw woning op zijn best getoond wordt aan de potentiƫle kopers. We gebruiken de foto's niet alleen op onze website en funda, maar ze worden ook op onze Facebookpagina gezet. Hier hebben we een groot bereik. Op deze manier zien zoveel mogelijk mensen jouw woning en is de kans op een snelle en goede verkoop het grootst.

2. Wij zijn een integer kantoor
Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar makelaarskantoor. Zo doen wij bijvoorbeeld geen ongeziene biedingen. Wel zo netjes, toch? Wij vinden dat elk makelaarskantoor deze insteek moet hebben, maar merken dat dat lang niet altijd gebeurd. Daarom streven wij ernaar om onze integriteit te behouden, mede hierdoor hebben wij een goede band met onze klanten.

3. Wij willen dat jij je thuis voelt bij ons
De sleutel van jouw woning weggeven doe je niet zomaar, daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. We zijn een toegankelijk en laagdrempelig kantoor, je mag dan ook altijd bij ons binnen lopen. We zien onze klanten niet als klant, maar als persoon. We luisteren naar je persoonlijke situatie en maken aan de hand daarvan een plan. En wanneer je Marike aan de telefoon krijgt, voel je je direct thuis.

4. Wij kennen de buurt door en door
Als geboren en getogen Franekers kennen we elk hoekje en elke straat van Franeker en omgeving. We hebben dan ook al 20 jaar werkervaring binnen dit gebied. Wanneer jij je woonwensen doorgeeft, weten we dan ook precies welke woning wel of niet bij jou zou passen. Ook kunnen we je precies vertellen welke CV-monteur of schilder je moet inschakelen. Handig!

5. Wij bezorgen jou een goed gevoel
Niks is vervelender dan minutenlang naar een vervelend wachtmuziekje te moeten luisteren aan de telefoon, toch? Bij ons kantoor maak je dit niet mee, want je krijgt direct iemand aan de lijn. Is Marike er even niet? Dan neemt Relf de telefoon op. Het kan een enkele keer voorkomen dat we niet opnemen, omdat we maar een klein team zijn. Laat een berichtje achter, dan bellen we je altijd zo snel mogelijk terug!

Hebben we je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  Eerlijke reviews

  9.5 Anoniem Dijkstraat 23 A 24 dec. 2022

  Heeft veel ervaring lokaal. Weet hoe het moet worden gepresenteerd, is professioneel en meedenkend!

  10 Willem wrekenhorst 19 dec. 2022

  Toppers! Helder en top geholpen.

  9.0 Anoniem Minne Hofstrastraat 21 19 dec. 2022

  De makelaar heeft me heel goed voorbereid met wat er allemaal bij komt kijken. Heeft mij ook veel werk uithanden genomen en ben heel erg tevreden. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij...

  10 Dhr. & mevr. Zwaagman Bargereed 12 13 dec. 2022

  Zeer tevreden over deze makelaar en zijn vrouw. Voelde vanaf het begin heel vertrouwd. En een zeer vlotte verkoop van de woning. Een aanrader.

  10 Anoniem Anna Maria van Schurmansingel 23 08 dec. 2022

  Ik heb deze makelaar als zeer deskundig ervaren, transparant ook, alles goed uitleggend, niets was te veel! Goede strategie voorgesteld en het heeft goed gewerkt. Zijn vaste fotograaf heeft met mooie...

  9.0 Klaas Scheepstra Bargereed 22 26 sep. 2022

  Het contact met de Makelaar en de ondersteuning hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Voor ons was het belangrijk dat er een "klik" is tussen ons en de Makelaar. Deze was er al aangezien wij een...

  9.0 Dhr. Joop Plooij Bargereed 34 16 sep. 2022

  We zijn zeer tevreden over het verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Prima begeleiding en bereikbaarheid. Relf geeft goede feedback over de ontwikkelingen en Marike reageert snel op alle vragen....

  9.0 Mevr. Bijlsma - Oldenburger Hertog van Saxenlaan 17 29 aug. 2022

  Het contact was uitstekend ,vriendelijk en korte lijntjes .Alles tot tevredenheid verlopen...Dank Relf en Marike

  9.3 Mevr. Marieke van den Heuvel Reinder Terpstralaan 4 a 28 aug. 2022

  Het contact verliep erg goed. Duidelijke communicatie over het verkoopproces en heel klantvriendelijk!

  8.0 Wim Witteveen 16 aug. 2022

  Alleen gekeken mooi aanbod

  De Franeker Makelaardij
  Dijkstraat 56
  8801 LW Franeker

  Back to top