Waarom De Franeker Makelaardij? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Wij, Relf en Marike, doen er alles aan om jou een goed gevoel te geven. Hoe we dit doen? Door middel van onze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Niet als je je beloftes altijd na komt!

1. Jouw woning komt perfect in beeld
Wij werken samen met een topfotograaf. Dit doen wij om te zorgen dat jouw woning op zijn best getoond wordt aan de potentiƫle kopers. We gebruiken de foto's niet alleen op onze website en funda, maar ze worden ook op onze Facebookpagina gezet. Hier hebben we een groot bereik. Op deze manier zien zoveel mogelijk mensen jouw woning en is de kans op een snelle en goede verkoop het grootst.

2. Wij zijn een integer kantoor
Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar makelaarskantoor. Zo doen wij bijvoorbeeld geen ongeziene biedingen. Wel zo netjes, toch? Wij vinden dat elk makelaarskantoor deze insteek moet hebben, maar merken dat dat lang niet altijd gebeurd. Daarom streven wij ernaar om onze integriteit te behouden, mede hierdoor hebben wij een goede band met onze klanten.

3. Wij willen dat jij je thuis voelt bij ons
De sleutel van jouw woning weggeven doe je niet zomaar, daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. We zijn een toegankelijk en laagdrempelig kantoor, je mag dan ook altijd bij ons binnen lopen. We zien onze klanten niet als klant, maar als persoon. We luisteren naar je persoonlijke situatie en maken aan de hand daarvan een plan. En wanneer je Marike aan de telefoon krijgt, voel je je direct thuis.

4. Wij kennen de buurt door en door
Als geboren en getogen Franekers kennen we elk hoekje en elke straat van Franeker en omgeving. We hebben dan ook al 20 jaar werkervaring binnen dit gebied. Wanneer jij je woonwensen doorgeeft, weten we dan ook precies welke woning wel of niet bij jou zou passen. Ook kunnen we je precies vertellen welke CV-monteur of schilder je moet inschakelen. Handig!

5. Wij bezorgen jou een goed gevoel
Niks is vervelender dan minutenlang naar een vervelend wachtmuziekje te moeten luisteren aan de telefoon, toch? Bij ons kantoor maak je dit niet mee, want je krijgt direct iemand aan de lijn. Is Marike er even niet? Dan neemt Relf de telefoon op. Het kan een enkele keer voorkomen dat we niet opnemen, omdat we maar een klein team zijn. Laat een berichtje achter, dan bellen we je altijd zo snel mogelijk terug!

Hebben we je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  Eerlijke reviews

  10 Dhr. Moeton Junobaan 10 27 nov. 2023

  Vooral de duidelijkheid en de regelmatige updates hebben van deze verkoop een prettig proces gemaakt. Heldere communicatie, realistische plannen en voorstellen: dank jullie wel Franeker Makelaardij!

  10 Felix Georges 22 sep. 2023

  Een prima makelaar, heel transparant, denkt goed na!

  10 Mevr. Piek Professor J Greidanusstraat 6 12 sep. 2023

  Super tevreden en hele goede service. Goed contact en zeer vriendelijk. We werden goed begeleid en alles werd voor ons geregeld

  10 Dhr. Cor Hanenburg A van Voorthuijsenweg 36 a 14 aug. 2023

  Een woning aan- of verkopen lijkt simpel. Daarom lopen er ook 17 miljoen makelaars in Nederland rond. Totdat het aan- of verkooptraject anders loopt dat gedacht. Dan is het goed om op professionals...

  10 Dhr. Wolberts Vliet 92 27 jun. 2023

  Van begin tot eind alles keurig geregeld door Relf en Marike. Vlotte en duidelijke communicatie. Goede tips ontvangen ook voor de verkoop, huis was daarom ook vlot verkocht.

  10 Dhr. Terpstra Dijkstraat 37 20 jun. 2023

  Duidelijk en stipt met afspraken maken. Vakkundig en betrouwbaar . Goed met informatie delen . Snelle handelen.

  9.0 Anoniem Cort van der Lindenstraat 3 15 jun. 2023

  Een erg prettige makelaar om mee samen te werken, ze beantwoorden alle vragen en maken echt tijd voor je.

  9.0 Anoniem Neptunusbaan 5 01 mei 2023

  Komt afspraken na. En geeft je veel advies. Wij hebben hier veel aan gehad. Deze makelaar kunnen wij aanbevelen.

  8.5 Dhr. Marco Boonstra Lycklamastraat 9 25 apr. 2023

  Vriendelijke, behulpzame makelaar welke met goede kennis van zaken ons uitstekend geholpen heeft het huis te verkopen!

  10 Dhr. Cor Hanenburg W Koningstrjitte 5 11 apr. 2023

  Het contact met De Franeker Makelaardij verliep vlekkeloos. De lijnen waren kort en zo nodig kon er snel geschakeld worden via whatsapp. De makelaar was zeer kundig en had veel ervaring met...

  De Franeker Makelaardij
  Dijkstraat 56
  8801 LW Franeker

  Back to top