Huis kopen? Wij begeleiden je graag!Op funda beoordeeld met:
9.4

Huis kopen in Franeker? Ga voor een betrokken makelaar

Ben je op zoek naar een koopwoning in Franeker en omgeving en wil je bij het hele aankooptraject goede, betrokken en deskundige begeleiding? Schakel Relf als aankoopmakelaar in! Wij helpen je bij de zoektocht naar een huis en de aankoop daarvan. Wij weten alles over Franeker en omgeving en zijn als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Zin om kennis te maken?

Vertel ons je woonwens

Of je nou groter wilt wonen, naar een bruisende buurt wilt, verlangt naar rust of dichtbij een school wilt wonen. Wat je woonwensen ook zijn, wij helpen jou met het zoeken naar jouw droomhuis. Bij De Franeker weten wij precies wat je zoekt en kunnen je alles over jouw toekomstige droomhuis vertellen. Bijvoorbeeld welke muur een draagmuur is en wat er allemaal in de buurt te vinden is. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies waar we op moeten letten, we denken mee en zien kansen.

Marike en Relf De Franeker Makelaardij

Samen op zoek naar jouw droomhuis?

Waarom een aankoopmakelaar?

Met Relf als aankoopmakelaar sta je sterker
Met een NVM aankoopmakelaar vergroot je je kansen. Ik weet alles van de huidige woningmarkt en de regio en help je met het doen van een goed bod.
Objectieve blik
Een huis aankopen gaat vaak gepaard met bijbehorende emoties, soms heb je onbewust een blinde vlek. Ik heb die emoties niet en kan daardoor objectief door het huis heen. Ik geef aan wanneer er gebreken zijn en geef altijd een eerlijk advies.
Je bent er als eerste bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet ik als aankoopmakelaar wat er te koop komt te staan. Door een kennismakingsgesprek weet ik precies waar je naar op zoek bent.

Waar helpt een aankoopmakelaar bij?

Na eindeloos speuren op funda ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces pas. Met mijn jarenlange ervaring en bouwkundige kennis begeleid ik je graag bij deze grote stap. Waar help ik zoal bij?

  • Ik ga mee naar bezichtigingen
  • Ik signaleer eventuele bouwkundige gebreken zodat je een miskoop voorkomt
  • Ik adviseer je zodat je het juiste bod doet en onderhandel voor je
  • We verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte
  • Ik ben aanwezig bij de opleverinspectie van de woning
  • En we begeleiden je van A tot Z bij de afwikkeling


Droomhuis gezien?

Ook als je je droomhuis al hebt gezien en deze te koop staat bij een andere makelaar gaan wij met je mee. Laat het ons weten! Als NVM aankoopmakelaar ben ik je ideale sparringspartner die al je vragen over het huis kan beantwoorden. Wij kunnen van makelaar tot makelaar overleggen, kunnen sneller een bod uitbrengen en nemen alle 'vervelende' taken van je over. Als jij verliefd bent geworden op een huis, blijven wij professioneel naar het huis kijken. Wij halen de emotie uit het onderhandelingsproces.

Bekijk onze 5 beloftes

Wil je dat Relf jou helpt met de aankoop van je woning?

Neem contact met ons op!

Vul hieronder jouw contactgegevens in of bel of mail ons direct om een afspraak te maken. Dan plannen we een kennismaking in. Tot gauw!

Kennismaken? Plan een vrijblijvend aankoopgesprek in en laat je gegevens achter.

Wat onze klanten vinden:

9.5 Anoniem Dijkstraat 23 A 24 dec. 2022

Heeft veel ervaring lokaal. Weet hoe het moet worden gepresenteerd, is professioneel en meedenkend!

10 Willem wrekenhorst 19 dec. 2022

Toppers! Helder en top geholpen.

9.0 Anoniem Minne Hofstrastraat 21 19 dec. 2022

De makelaar heeft me heel goed voorbereid met wat er allemaal bij komt kijken. Heeft mij ook veel werk uithanden genomen en ben heel erg tevreden. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij...

10 Dhr. & mevr. Zwaagman Bargereed 12 13 dec. 2022

Zeer tevreden over deze makelaar en zijn vrouw. Voelde vanaf het begin heel vertrouwd. En een zeer vlotte verkoop van de woning. Een aanrader.

10 Anoniem Anna Maria van Schurmansingel 23 08 dec. 2022

Ik heb deze makelaar als zeer deskundig ervaren, transparant ook, alles goed uitleggend, niets was te veel! Goede strategie voorgesteld en het heeft goed gewerkt. Zijn vaste fotograaf heeft met mooie...

9.0 Klaas Scheepstra Bargereed 22 26 sep. 2022

Het contact met de Makelaar en de ondersteuning hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Voor ons was het belangrijk dat er een "klik" is tussen ons en de Makelaar. Deze was er al aangezien wij een...

9.0 Dhr. Joop Plooij Bargereed 34 16 sep. 2022

We zijn zeer tevreden over het verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Prima begeleiding en bereikbaarheid. Relf geeft goede feedback over de ontwikkelingen en Marike reageert snel op alle vragen....

9.0 Mevr. Bijlsma - Oldenburger Hertog van Saxenlaan 17 29 aug. 2022

Het contact was uitstekend ,vriendelijk en korte lijntjes .Alles tot tevredenheid verlopen...Dank Relf en Marike

9.3 Mevr. Marieke van den Heuvel Reinder Terpstralaan 4 a 28 aug. 2022

Het contact verliep erg goed. Duidelijke communicatie over het verkoopproces en heel klantvriendelijk!

8.0 Wim Witteveen 16 aug. 2022

Alleen gekeken mooi aanbod

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top