Huis kopen? Wij begeleiden je graag!Op funda beoordeeld met:
9.5

Huis kopen in Franeker? Ga voor een betrokken makelaar

Ben je op zoek naar een koopwoning in Franeker en omgeving en wil je bij het hele aankooptraject goede, betrokken en deskundige begeleiding? Schakel Relf als aankoopmakelaar in! Wij helpen je bij de zoektocht naar een huis en de aankoop daarvan. Wij weten alles over Franeker en omgeving en zijn als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod.

Zin om kennis te maken?

Vertel ons je woonwens

Of je nou groter wilt wonen, naar een bruisende buurt wilt, verlangt naar rust of dichtbij een school wilt wonen. Wat je woonwensen ook zijn, wij helpen jou met het zoeken naar jouw droomhuis. Bij De Franeker weten wij precies wat je zoekt en kunnen je alles over jouw toekomstige droomhuis vertellen. Bijvoorbeeld welke muur een draagmuur is en wat er allemaal in de buurt te vinden is. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies waar we op moeten letten, we denken mee en zien kansen.

Marike en Relf De Franeker Makelaardij

Samen op zoek naar jouw droomhuis?

Waarom een aankoopmakelaar?

Met Relf als aankoopmakelaar sta je sterker
Met een NVM aankoopmakelaar vergroot je je kansen. Ik weet alles van de huidige woningmarkt en de regio en help je met het doen van een goed bod.
Objectieve blik
Een huis aankopen gaat vaak gepaard met bijbehorende emoties, soms heb je onbewust een blinde vlek. Ik heb die emoties niet en kan daardoor objectief door het huis heen. Ik geef aan wanneer er gebreken zijn en geef altijd een eerlijk advies.
Je bent er als eerste bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet ik als aankoopmakelaar wat er te koop komt te staan. Door een kennismakingsgesprek weet ik precies waar je naar op zoek bent.

Waar helpt een aankoopmakelaar bij?

Na eindeloos speuren op funda ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces pas. Met mijn jarenlange ervaring en bouwkundige kennis begeleid ik je graag bij deze grote stap. Waar help ik zoal bij?

  • Ik ga mee naar bezichtigingen
  • Ik signaleer eventuele bouwkundige gebreken zodat je een miskoop voorkomt
  • Ik adviseer je zodat je het juiste bod doet en onderhandel voor je
  • We verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte
  • Ik ben aanwezig bij de opleverinspectie van de woning
  • En we begeleiden je van A tot Z bij de afwikkeling


Droomhuis gezien?

Ook als je je droomhuis al hebt gezien en deze te koop staat bij een andere makelaar gaan wij met je mee. Laat het ons weten! Als NVM aankoopmakelaar ben ik je ideale sparringspartner die al je vragen over het huis kan beantwoorden. Wij kunnen van makelaar tot makelaar overleggen, kunnen sneller een bod uitbrengen en nemen alle 'vervelende' taken van je over. Als jij verliefd bent geworden op een huis, blijven wij professioneel naar het huis kijken. Wij halen de emotie uit het onderhandelingsproces.

Bekijk onze 5 beloftes

Wil je dat Relf jou helpt met de aankoop van je woning?

Neem contact met ons op!

Vul hieronder jouw contactgegevens in of bel of mail ons direct om een afspraak te maken. Dan plannen we een kennismaking in. Tot gauw!

Kennismaken? Plan een vrijblijvend aankoopgesprek in en laat je gegevens achter.

Wat onze klanten vinden:

10 Dhr. Moeton Junobaan 10 27 nov. 2023

Vooral de duidelijkheid en de regelmatige updates hebben van deze verkoop een prettig proces gemaakt. Heldere communicatie, realistische plannen en voorstellen: dank jullie wel Franeker Makelaardij!

10 Felix Georges 22 sep. 2023

Een prima makelaar, heel transparant, denkt goed na!

10 Mevr. Piek Professor J Greidanusstraat 6 12 sep. 2023

Super tevreden en hele goede service. Goed contact en zeer vriendelijk. We werden goed begeleid en alles werd voor ons geregeld

10 Dhr. Cor Hanenburg A van Voorthuijsenweg 36 a 14 aug. 2023

Een woning aan- of verkopen lijkt simpel. Daarom lopen er ook 17 miljoen makelaars in Nederland rond. Totdat het aan- of verkooptraject anders loopt dat gedacht. Dan is het goed om op professionals...

10 Dhr. Wolberts Vliet 92 27 jun. 2023

Van begin tot eind alles keurig geregeld door Relf en Marike. Vlotte en duidelijke communicatie. Goede tips ontvangen ook voor de verkoop, huis was daarom ook vlot verkocht.

10 Dhr. Terpstra Dijkstraat 37 20 jun. 2023

Duidelijk en stipt met afspraken maken. Vakkundig en betrouwbaar . Goed met informatie delen . Snelle handelen.

9.0 Anoniem Cort van der Lindenstraat 3 15 jun. 2023

Een erg prettige makelaar om mee samen te werken, ze beantwoorden alle vragen en maken echt tijd voor je.

9.0 Anoniem Neptunusbaan 5 01 mei 2023

Komt afspraken na. En geeft je veel advies. Wij hebben hier veel aan gehad. Deze makelaar kunnen wij aanbevelen.

8.5 Dhr. Marco Boonstra Lycklamastraat 9 25 apr. 2023

Vriendelijke, behulpzame makelaar welke met goede kennis van zaken ons uitstekend geholpen heeft het huis te verkopen!

10 Dhr. Cor Hanenburg W Koningstrjitte 5 11 apr. 2023

Het contact met De Franeker Makelaardij verliep vlekkeloos. De lijnen waren kort en zo nodig kon er snel geschakeld worden via whatsapp. De makelaar was zeer kundig en had veel ervaring met...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top