De Franeker Makelaardij. Daar voel je je thuis.Op funda beoordeeld met:
9.5

Welkom bij de Franeker!

Ik, Relf de Boer (1977), ben sinds 2001 werkzaam bij de Franeker Makelaardij. Ik werk al jaren als register makelaar-taxateur. Gevestigd in hartje binnenstad leerde ik het vak van een ervaren makelaar. In juli 2013 kreeg ik de kans de Franeker Makelaardij over te nemen. Sinds die tijd hebben ik en mijn vrouw Marike gewerkt aan mooie fotopresentaties, funda-projecten, nieuwe vormen van adverteren, 360 graden foto’s en een verbeterde service.

Review De Franeker Makelaardij Over ons

Laagdrempelig contact

Wij vinden het erg belangrijk dat je je bij ons thuis voelt, niet alleen om al jouw woonvragen te stellen, maar ook om jouw persoonlijke situatie te vertellen zodat wij hierop onze strategie kunnen aanpassen. Marike vertelt: ‘we zijn maar klein. En dat is ook ons voordeel. We zijn begaan en betrokken bij alle klanten en houden van laagdrempelig contact. Soms stuurt een klant een vraag via WhatsApp. Prima toch? We denken graag mee, verplaatsen ons in onze klanten. Een bezichtiging in het weekend of in de avond is nou eenmaal handig als je heel druk bent.’

Betrokken makelaar

De Franeker Makelaardij is niet alleen betrokken bij haar klanten, maar ook bij haar eigen regio. Door sponsoring van lokale evenementen bijvoorbeeld. ‘Zo’n online makelaar is leuk, maar je kunt beter investeren in de lokale middenstand. Die weer geld uitgeven op de plek waar het moet’, aldus Relf. ‘En door die sponsoring en betrokkenheid weten we ook alles van wat hier gebeurt. We staan er middenin, horen alles. En daar hebben klanten ook weer wat aan’.

Kennismakingsgesprek inplannen?

Maak kennis met ons!

Marike van der Geest

Marike van der Geest

Commercieel binnendienst medewerker

Marike van der Geest

Commercieel binnendienst medewerker

'Ik ben de vrouw van Relf en tevens zijn rechterhand binnen de Franeker Makelaardij. Samen weten we alles, dat zorgt voor korte lijntjes. Je vindt mij achter de balie, krijgt mij (meestal) aan de telefoon en ontvangt de facturen van mij. Ook houd ik mij bezig met de woningpresentaties, 360 graden foto's, funda-projecten, enzovoort. Ik hoop je snel eens te zien bij ons op kantoor!'

Relf de Boer

Relf de Boer

Register makelaar-taxateur

Relf de Boer

Register makelaar-taxateur

'Sinds 2001 werk ik bij de Franeker Makelaardij. In 2013 kreeg ik de kans om het makelaarskantoor, gevestigd in hartje Franeker, over te nemen. Sinds dat jaar doen Marike en ik het samen. Ik ben geboren en getogen in Franeker en wij staan middenin het stadsleven! Daar hebben klanten ook weer wat aan, zo zijn we altijd goed op de hoogte van alles. Ik help je graag met al jouw woonvragen. Wees welkom!'

Onze favoriete hotspots in Franeker

Het terras van de Doelen
Midden in het centrum vind je het grote terras van Grand cafe de Doelen. Een prachtig plekje om mensen te kijken en te genieten van een hapje en een drankje.
De Bogt fen Guné / De Stadsherberg
Het oudste studentencafé van Nederland, maar dat is alweer een tijdje geleden dat wij daar geweest zijn ;-) Met daarnaast het 'Heilige gras' waarop de PC (kaatspartij) wordt gespeeld. En de Stadsherberg met een prachtig terras aan het water, waar je met je boot kunt aanmeren.
De zeedijk
De zeedijk en de Waddenzee, beide onderdeel van Werelderfgoed van Unesco. Een prachtige plek om even uit te waaien.

Vrijblijvende afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Je mag ons altijd bellen, mailen of een appje sturen. Ook ben je vrij om ons kantoor binnen te wandelen, we zitten in hartje Franeker. De koffie staat voor je klaar!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top