Je huis verkopen met De Franeker MakelaardijOp funda beoordeeld met:
9.4

Het verkopen van je huis moet een fijn traject zijn

Je bent van plan om je huis te verkopen, wat de reden hiervoor ook mag zijn. Je hebt andere woonwensen, je wenst een andere locatie, een groter of juist kleiner huis, je verlangt naar rust, of juist naar de drukte van de stad. Soms moet je ook gedwongen je huis verkopen. Wat jouw situatie ook is, wij doen ons best voor je om je huis lekker snel en voor een goede prijs te verkopen.

Een huis verkopen doe je samen

Dat is hoe wij het zien. Het is een spannend traject waarbij wij als makelaar van grote waarde zijn, voor zowel de verkopende als de kopende partij. Wij zien de kopende partij niet als tegenstanders, maar als een mooie kans. Het is niet koper versus verkoper, wij zien het als samen een deal maken. Zodat wij jouw huis snel en voor een mooie, reële prijs verkocht krijgen.

Ik wil graag kennismaken

Waarom De Franeker Makelaardij?

  • We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk
  • We werken samen met een topfotograaf die de mooiste foto's van jouw woning maakt
  • Uitgebreide woningpresentatie
  • Relf heeft meer dan 20 jaar ervaring als makelaar
  • We kennen beide Franeker en omgeving op ons duimpje
  • Wij bedenken, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, een verkoopstrategie en leggen je deze helder uit

Wat vinden wij belangrijk?

Wij zijn betrokken
Wij vinden het belangrijk dat je achteraf met een goed gevoel terugkijkt op het verkoopproces. Dit realiseren wij door helder met je te communiceren. Door je even te bellen als er een kijker is geweest bij een bezichtiging. Deze betrokkenheid kenmerkt ons. Wij willen toegankelijk voor je zijn en tijd voor je vrij maken. Voor vragen, van groot tot klein, je kunt ze aan ons stellen. Wij zullen dit andersom ook doen.
Wij maken werk van ieder huis
Elke makelaar kan bij je langskomen voor een waardebepaling en het maken van foto's. Wij willen hierin een verschil maken door echt tijd te maken voor onze klanten. Wij geloven in een klik. Wij zien iedere woning als een nieuwe uitdaging. Of het nou een bouwval is of een nieuwbouwhuis, of het nou een grote woning is of een kleine. Wij weten dat de voorbereiding bij het verkopen van een huis van groot belang is. We investeren in deze voorbereiding, door álles te weten te komen van jouw woning. Zo zijn we voorbereid op alle vragen van kijkers. Daarnaast werken wij samen met de beste fotograaf zodat onze woningpresentaties er top uitzien. Ook hebben wij een goed bereik op Facebook. Kortom: wij doen er alles aan om jouw huis verkocht te krijgen.
Wij zijn reëel
Onze ervaring leert dat je je huis het beste voor een reëele prijs te koop kunt aanbieden. Deze marktconforme prijs zorgt ervoor dat je jouw huis eerder verkocht krijgt. Dit zullen wij daarom voor jou realiseren, door te kijken hoe gewild jouw type huis is, hoe populair de omgeving is en wat de faciliteiten in deze omgeving zijn. Wij wegen alle aspecten af, en geven jou zo een passend advies over de verkoopprijs.

Jouw huis in 6 stappen verkocht

1. Opname van de woning
Zodra jij voor De Franeker Makelaardij hebt gekozen, gaan we hard voor je aan het werk! We starten met het bepalen van de beste verkoopstrategie die past bij jouw huis en situatie.

2. Start van de verkoop
Standaard werkt De Franeker Makelaardij samen met een professionele woningfotograaf. Met de beste woningpresentatie maken we de grootste kans op het vinden van de koper van jouw huis. Om die koper te bereiken, zetten wij alles op alles. Zo heeft onze woningfotograaf ook een drone, die prachtige foto's vanuit de lucht maakt.

3. Promotie
Wij brengen jouw huis volop onder de aandacht! Dankzij een uitgekiende strategie wordt jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. Zowel funda als de inzet van sociale media spelen hierin een belangrijke rol.

4. Bezichtigingen
Relf leidt de geïnteresseerden rond in jouw woning. Wij weten precies wat de plus- en minpunten van je huis zijn en hebben alle specifieke informatie over jouw huis paraat. Bij veel interesse in je huis organiseren we kijkdagen.

5. Onderhandelingen
Er is een bod uitgebracht op jouw huis! Nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij, altijd in overleg met jou. Voor jou vaak de spannendste fase. Wij houden het hoofd koel voor
het beste resultaat. In deze fase is er nauw contact tussen jou en Relf: je wordt continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen tijdens de onderhandelingen.

6. Sleuteloverdracht

Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Tijd voor de afronding. Alle afspraken en voorwaarden zijn al vastgelegd in een koopcontract. Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering.

Een huis verkopen doe je samen

Wil jij je woning verkopen? Wij helpen je hier graag mee!

We komen graag, vrijblijvend, bij je langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Dat kan ook! Vul dan onderstaand formulier in.

Hoe onze klanten ons beoordelen:

10 Felix Georges 22 sep. 2023

Een prima makelaar, heel transparant, denkt goed na!

10 Mevr. Piek Professor J Greidanusstraat 6 12 sep. 2023

Super tevreden en hele goede service. Goed contact en zeer vriendelijk. We werden goed begeleid en alles werd voor ons geregeld

10 Dhr. Cor Hanenburg A van Voorthuijsenweg 36 a 14 aug. 2023

Een woning aan- of verkopen lijkt simpel. Daarom lopen er ook 17 miljoen makelaars in Nederland rond. Totdat het aan- of verkooptraject anders loopt dat gedacht. Dan is het goed om op professionals...

10 Dhr. Wolberts Vliet 92 27 jun. 2023

Van begin tot eind alles keurig geregeld door Relf en Marike. Vlotte en duidelijke communicatie. Goede tips ontvangen ook voor de verkoop, huis was daarom ook vlot verkocht.

10 Dhr. Terpstra Dijkstraat 37 20 jun. 2023

Duidelijk en stipt met afspraken maken. Vakkundig en betrouwbaar . Goed met informatie delen . Snelle handelen.

9.0 Anoniem Cort van der Lindenstraat 3 15 jun. 2023

Een erg prettige makelaar om mee samen te werken, ze beantwoorden alle vragen en maken echt tijd voor je.

9.0 Anoniem Neptunusbaan 5 01 mei 2023

Komt afspraken na. En geeft je veel advies. Wij hebben hier veel aan gehad. Deze makelaar kunnen wij aanbevelen.

8.5 Dhr. Marco Boonstra Lycklamastraat 9 25 apr. 2023

Vriendelijke, behulpzame makelaar welke met goede kennis van zaken ons uitstekend geholpen heeft het huis te verkopen!

10 Dhr. Cor Hanenburg W Koningstrjitte 5 11 apr. 2023

Het contact met De Franeker Makelaardij verliep vlekkeloos. De lijnen waren kort en zo nodig kon er snel geschakeld worden via whatsapp. De makelaar was zeer kundig en had veel ervaring met...

10 Dhr. Bauke de Jong Buorfinneleane 16 11 apr. 2023

Het contact was vormidabel .ik zou deze makelaar een volgende keer zo weer nemen .deze is zeer kundig.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in bij ons!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top