Je huis verkopen met De Franeker MakelaardijOp funda beoordeeld met:
9.5

Het verkopen van je huis moet een fijn traject zijn

Je hebt andere woonwensen, je wenst een andere locatie, een groter of juist kleiner huis. Wat jouw situatie ook is, wij doen ons best voor je om je huis lekker snel en voor een goede prijs te verkopen.

Een huis verkopen doe je samen

Dat is hoe wij het zien. Het is een spannend traject waarbij wij als makelaar van grote waarde zijn, voor zowel de verkopende als de kopende partij. Wij zien de kopende partij niet als tegenstanders, maar als een mooie kans. Het is niet koper versus verkoper, wij zien het als samen een deal maken. Zodat jouw huis snel en voor een mooie, reële prijs verkocht wordt.

Direct een verkoopgesprek plannen? Laat je gegevens achter!

Wat vinden wij belangrijk?

Jouw betrokken makelaar
Het is belangrijk dat je achteraf met een goed gevoel terugkijkt op het verkoopproces. Betrokkenheid en heldere communicatie kenmerkt ons. Wij willen toegankelijk voor je zijn en tijd voor je vrij maken. Voor vragen, van groot tot klein, je kunt ze aan ons stellen. Wij zullen dit andersom ook doen.
Wij maken werk van ieder huis
Een bouwval, een nieuwbouwhuis, een groot en vrijstaand huis of een kleine tussenwoning? Wij zien iedere woning als een nieuwe uitdaging. Een goede voorbereiding bij het verkopen van een huis is van groot belang. Wij nemen de tijd om alles te weten te komen van jouw woning. Daarnaast zorgt de beste fotograaf uit de regio voor de beste woningpresentaties. Wij geloven in een klik en staan klaar om iedereen te helpen.
Eerlijk en betrouwbaar
Onze ervaring leert dat je je huis het beste voor een reëele prijs te koop kunt aanbieden. Deze marktconforme prijs zorgt ervoor dat je jouw huis eerder verkocht krijgt. Dit zullen wij daarom voor jou realiseren, door te kijken hoe gewild jouw type huis is, hoe populair de omgeving is en wat de faciliteiten in deze omgeving zijn. Wij wegen alle aspecten af, en geven jou zo een passend advies over de verkoopprijs.

Hoe onze klanten ons beoordelen:

10 Dhr. Redmer Walta Leeuwarderweg 21 24 jun. 2024

Goed contact, duidelijk en helder. De updates waren zeer prettig. Het proces liep vlekkeloos en volgens planning.

10 Anoniem Leeuwarderweg 21 24 jun. 2024

Een huis verkopen is ook een stukje van jezelf verkopen. Wij zijn hierin goed begeleid door de makelaar. Ze hebben echt een persoonlijke benadering en nemen je mee in het hele proces.

8.5 Louis lolkema Mr G Schotstraat 4 23 jun. 2024

Goed contact met makelaar Zeer deskundig snelle afhandeling Van begin tot eind alles keurig geregeld door Relf en Marike.

9.0 Dhr. Gerrit van der Schaar Jan Bogtstrastraat 27 10 jun. 2024

De Franeker Makelaardij is een prima makelaar. Prima communicatie en updates van de stand van zaken. Juiste verkoop / prijsstelling aanpak. Dik tevreden. Mooi verkoop resultaat!

9.3 Anoniem Titia Bogardastraat 3 16 apr. 2024

Alles prima geregeld. Afspraken goed nagekomen en snel gehandeld. Afwikkeling met notaris ook top geregeld.

10 Anoniem Ockingahiem 53 03 apr. 2024

Perfecte communicatie. Uitstekende kennis van zaken en doen hun werk zorgvuldig. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

10 Anoniem Van Andel-Ripkestraat 29 08 jan. 2024

Het contact met de makelaar was uitstekend. Bij elke verandering of aanpassing werd er overlegd. Zeer aan te bevelen.

9.0 Anoniem Komeetbaan 4 04 jan. 2024

Zeer tevreden. Mooi om iemand ter plekke te hebben met gevoel voor de situatie in Franeker en specifiek het huis.

8.0 Dhr. Bok P F Catsstraat 32 29 dec. 2023

van het begin tot het eind een goede en duidelijke begeleiding gehad de te verkopen woning is met goede beschrijving en mooie foto,s op funda geplaatst

10 Dhr. Hollinga Voorstraat 39 19 dec. 2023

Hoe contact verliep heel prettig. Een lokale makelaar kent de markt en dat geeft korte lijntjes en dat bespaart tijd.

Waarom De Franeker Makelaardij?

 • Persoonlijke benadering
 • Onze topfotograaf maakt de mooiste foto's van jouw woning
 • Uitgebreide woningpresentatie
 • Meer dan 23 jaar ervaring
 • We kennen Franeker en omgeving op ons duimpje
 • De beste verkoopstrategie voor jou!

  Jouw huis in 6 stappen verkocht

  1. Opname van de woning
  Zodra jij voor De Franeker Makelaardij hebt gekozen, gaan we hard voor je aan het werk! We starten met het bepalen van de beste verkoopstrategie die past bij jouw huis en situatie.

  2. Start van de verkoop
  Standaard werkt De Franeker Makelaardij samen met een professionele woningfotograaf. Met de beste woningpresentatie maken we de grootste kans op het vinden van de koper van jouw huis. Om die koper te bereiken, zetten wij alles op alles. Zo heeft onze woningfotograaf ook een drone, die prachtige foto's vanuit de lucht maakt.

  3. Promotie
  Wij brengen jouw huis volop onder de aandacht! Dankzij een uitgekiende strategie wordt jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. Zowel funda als de inzet van sociale media spelen hierin een belangrijke rol.

  4. Bezichtigingen
  Relf leidt de geïnteresseerden rond in jouw woning. Wij weten precies wat de plus- en minpunten van je huis zijn en hebben alle specifieke informatie over jouw huis paraat. Bij veel interesse in je huis organiseren we kijkdagen.

  5. Onderhandelingen
  Er is een bod uitgebracht op jouw huis! Nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij, altijd in overleg met jou. Voor jou vaak de spannendste fase. Wij houden het hoofd koel voor
  het beste resultaat. In deze fase is er nauw contact tussen jou en Relf: je wordt continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen tijdens de onderhandelingen.

  6. Sleuteloverdracht

  Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Tijd voor de afronding. Alle afspraken en voorwaarden zijn al vastgelegd in een koopcontract. Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering.

  Een huis verkopen doe je samen

  Wil jij je woning verkopen? Wij helpen je hier graag mee!

  We komen graag, vrijblijvend, bij je langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Ook je huis verkopen?

  Vraag nu je gesprek aan!

  De Franeker Makelaardij
  Dijkstraat 56
  8801 LW Franeker

  Back to top