Je huis verkopen met De Franeker MakelaardijOp funda beoordeeld met:
9.4

Het verkopen van je huis moet een fijn traject zijn

Je bent van plan om je huis te verkopen, wat de reden hiervoor ook mag zijn. Je hebt andere woonwensen, je wenst een andere locatie, een groter of juist kleiner huis, je verlangt naar rust, of juist naar de drukte van de stad. Soms moet je ook gedwongen je huis verkopen. Wat jouw situatie ook is, wij doen ons best voor je om je huis lekker snel en voor een goede prijs te verkopen.

Een huis verkopen doe je samen

Dat is hoe wij het zien. Het is een spannend traject waarbij wij als makelaar van grote waarde zijn, voor zowel de verkopende als de kopende partij. Wij zien de kopende partij niet als tegenstanders, maar als een mooie kans. Het is niet koper versus verkoper, wij zien het als samen een deal maken. Zodat wij jouw huis snel en voor een mooie, reële prijs verkocht krijgen.

Ik wil graag kennismaken

Waarom De Franeker Makelaardij?

  • We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk
  • We werken samen met een topfotograaf die de mooiste foto's van jouw woning maakt
  • Uitgebreide woningpresentatie
  • Relf heeft meer dan 20 jaar ervaring als makelaar
  • We kennen beide Franeker en omgeving op ons duimpje
  • Wij bedenken, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, een verkoopstrategie en leggen je deze helder uit

Wat vinden wij belangrijk?

Wij zijn betrokken
Wij vinden het belangrijk dat je achteraf met een goed gevoel terugkijkt op het verkoopproces. Dit realiseren wij door helder met je te communiceren. Door je even te bellen als er een kijker is geweest bij een bezichtiging. Deze betrokkenheid kenmerkt ons. Wij willen toegankelijk voor je zijn en tijd voor je vrij maken. Voor vragen, van groot tot klein, je kunt ze aan ons stellen. Wij zullen dit andersom ook doen.
Wij maken werk van ieder huis
Elke makelaar kan bij je langskomen voor een waardebepaling en het maken van foto's. Wij willen hierin een verschil maken door echt tijd te maken voor onze klanten. Wij geloven in een klik. Wij zien iedere woning als een nieuwe uitdaging. Of het nou een bouwval is of een nieuwbouwhuis, of het nou een grote woning is of een kleine. Wij weten dat de voorbereiding bij het verkopen van een huis van groot belang is. We investeren in deze voorbereiding, door álles te weten te komen van jouw woning. Zo zijn we voorbereid op alle vragen van kijkers. Daarnaast werken wij samen met de beste fotograaf zodat onze woningpresentaties er top uitzien. Ook hebben wij een goed bereik op Facebook. Kortom: wij doen er alles aan om jouw huis verkocht te krijgen.
Wij zijn reëel
Onze ervaring leert dat je je huis het beste voor een reëele prijs te koop kunt aanbieden. Deze marktconforme prijs zorgt ervoor dat je jouw huis eerder verkocht krijgt. Dit zullen wij daarom voor jou realiseren, door te kijken hoe gewild jouw type huis is, hoe populair de omgeving is en wat de faciliteiten in deze omgeving zijn. Wij wegen alle aspecten af, en geven jou zo een passend advies over de verkoopprijs.

Jouw huis in 6 stappen verkocht

1. Opname van de woning
Zodra jij voor De Franeker Makelaardij hebt gekozen, gaan we hard voor je aan het werk! We starten met het bepalen van de beste verkoopstrategie die past bij jouw huis en situatie.

2. Start van de verkoop
Standaard werkt De Franeker Makelaardij samen met een professionele woningfotograaf. Met de beste woningpresentatie maken we de grootste kans op het vinden van de koper van jouw huis. Om die koper te bereiken, zetten wij alles op alles. Zo heeft onze woningfotograaf ook een drone, die prachtige foto's vanuit de lucht maakt.

3. Promotie
Wij brengen jouw huis volop onder de aandacht! Dankzij een uitgekiende strategie wordt jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. Zowel funda als de inzet van sociale media spelen hierin een belangrijke rol.

4. Bezichtigingen
Relf leidt de geïnteresseerden rond in jouw woning. Wij weten precies wat de plus- en minpunten van je huis zijn en hebben alle specifieke informatie over jouw huis paraat. Bij veel interesse in je huis organiseren we kijkdagen.

5. Onderhandelingen
Er is een bod uitgebracht op jouw huis! Nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij, altijd in overleg met jou. Voor jou vaak de spannendste fase. Wij houden het hoofd koel voor
het beste resultaat. In deze fase is er nauw contact tussen jou en Relf: je wordt continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen tijdens de onderhandelingen.

6. Sleuteloverdracht

Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht! Tijd voor de afronding. Alle afspraken en voorwaarden zijn al vastgelegd in een koopcontract. Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering.

Een huis verkopen doe je samen

Wil jij je woning verkopen? Wij helpen je hier graag mee!

We komen graag, vrijblijvend, bij je langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Dat kan ook! Vul dan onderstaand formulier in.

Hoe onze klanten ons beoordelen:

9.5 Anoniem Dijkstraat 23 A 24 dec. 2022

Heeft veel ervaring lokaal. Weet hoe het moet worden gepresenteerd, is professioneel en meedenkend!

10 Willem wrekenhorst 19 dec. 2022

Toppers! Helder en top geholpen.

9.0 Anoniem Minne Hofstrastraat 21 19 dec. 2022

De makelaar heeft me heel goed voorbereid met wat er allemaal bij komt kijken. Heeft mij ook veel werk uithanden genomen en ben heel erg tevreden. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij...

10 Dhr. & mevr. Zwaagman Bargereed 12 13 dec. 2022

Zeer tevreden over deze makelaar en zijn vrouw. Voelde vanaf het begin heel vertrouwd. En een zeer vlotte verkoop van de woning. Een aanrader.

10 Anoniem Anna Maria van Schurmansingel 23 08 dec. 2022

Ik heb deze makelaar als zeer deskundig ervaren, transparant ook, alles goed uitleggend, niets was te veel! Goede strategie voorgesteld en het heeft goed gewerkt. Zijn vaste fotograaf heeft met mooie...

9.0 Klaas Scheepstra Bargereed 22 26 sep. 2022

Het contact met de Makelaar en de ondersteuning hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Voor ons was het belangrijk dat er een "klik" is tussen ons en de Makelaar. Deze was er al aangezien wij een...

9.0 Dhr. Joop Plooij Bargereed 34 16 sep. 2022

We zijn zeer tevreden over het verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Prima begeleiding en bereikbaarheid. Relf geeft goede feedback over de ontwikkelingen en Marike reageert snel op alle vragen....

9.0 Mevr. Bijlsma - Oldenburger Hertog van Saxenlaan 17 29 aug. 2022

Het contact was uitstekend ,vriendelijk en korte lijntjes .Alles tot tevredenheid verlopen...Dank Relf en Marike

9.3 Mevr. Marieke van den Heuvel Reinder Terpstralaan 4 a 28 aug. 2022

Het contact verliep erg goed. Duidelijke communicatie over het verkoopproces en heel klantvriendelijk!

8.0 Wim Witteveen 16 aug. 2022

Alleen gekeken mooi aanbod

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in bij ons!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top