Wil je weten wat jouw huis waard is?Op funda beoordeeld met:
9.5

Vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Om er achter te komen wat jouw huis waard is kun je bij ons een waardebepaling aanvragen. We gaan dan met je in gesprek en bespreken de situatie en mogelijkheden rondom jouw huis. Een waardebepaling van jouw huis is altijd vrijblijvend! Wij doen de waardebepaling op basis van de volgende punten:

  • Vergelijkbare woningen in omgeving onderzoeken
  • De onderhoudsstaat van het huis bepalen
  • Het bepalen van kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van de locatie
  • De gewenste verkooptermijn

Ik wil de waarde van mijn huis weten

Waarom actuele waarde van je woning weten?

Je kunt meerdere redenen hebben om een waardebepaling te doen. Meestal is de reden dat je overweegt om je huis te verkopen. Relf komt bij je langs om de waardebepaling te doen, met een passend advies voor jouw persoonlijke situatie. Relf zal alle bevindingen met jou bespreken, zowel de sterke als de zwakke punten. Een waardebepaling is vrijblijvend, je kunt naderhand beslissen of je met ons in zee wilt gaan!

Review De Franeker Makelaardij Over ons

Wat houdt een waardebepaling in?

Relf komt bij jou thuis langs om de woning op te nemen. Op basis van de hierboven genoemde punten wordt de waarde van jouw woning geschat en adviseert Relf jou over de te hanteren verkoopprijs. We hebben het hier dus over een schatting, geen taxatie!

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Wij komen graag bij je langs!

Neem contact met ons op via het formulier hieronder. Marike belt je binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen.

De Franeker Makelaardij Gratis waardebepaling afspraak

Plan je vrijblijvende waardebepaling

Waarom De Franeker Makelaardij?

Persoonlijke benadering
Wij zijn een klein team dat bestaat uit mij (Relf, een 'oude' rot in het vak en RMT-er) en mijn rechterhand Marike. Bij haar voel je je direct thuis wanneer je haar aan de telefoon krijgt. Persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk. We hebben veel binnenlopers, wat we er graag in willen houden. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Bij ons word je ook niet 4 keer doorverbonden tot je de juiste persoon hebt. Bovendien zijn wij altijd goed op de hoogte van elkaar.
Op en top Franekers
We zijn beide geboren en getogen Franekers. We vinden het erg belangrijk om bijvoorbeeld lokale evenementen te sponsoren. We staan middenin de samenleving, waardoor we ook goed op de hoogte zijn van alles wat er speelt in Franeker en omgeving. Wat weer handig is voor jou! Ook weten we precies wie je in moet schakelen wanneer je een CV-monteur of schilder nodig hebt. Dat komt altijd van pas!
20 jaar ervaring
Ik, Relf, werk sinds 2001 bij De Franeker Makelaardij als RMT-er. In al deze jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen voordat ik het makelaarskantoor in 2013 overnam. Ik vertel je graag meer over de prijs en verkoopstrategie en leg graag alles helder uit. Omdat we in een relatief klein gebied werkzaam zijn, hebben we alle kennis in huis en helpen we je graag bij al jouw woonvragen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top