Kopen

Woonwensen. Iedereen heeft ze. Wij helpen jou met het zoeken naar je droomhuis. In die rustigere buurt. Of juist die bruisende. Naar een huis met uitzicht op koeien. Of juist met uitzicht op de kerk. In die straat met kinderen. Of juist zonder.
Een goede makelaar weet precies wat je zoekt, kan je alles over jouw droomhuis vertellen, omdat hij weet waar je op moet letten. Welke muur een draagmuur is, waar een beerput zit. We snappen: als je je droomhuis gezien hebt, doet een makelaar er toch niet meer toe? Maar ook als je een huis koopt wil je het traject als prettig ervaren. Met een makelaar die snapt dat jij gewoon jouw droomhuis wilt kopen. Die meedenkt en kansen ziet.

Droomhuis gezien?
En heb je jouw droomhuis gezien dat te koop staat bij een andere makelaar? Laat het ons weten. Dan gaan we met je mee. Een NVM aankoopmakelaar is een ideale sparringspartner die al je vragen over het huis kan beantwoorden. Die van makelaar tot makelaar kan overleggen, sneller een bod kan uitbrengen en de vervelende dingen van je overneemt.
Wanneer jij verliefd bent op een huis, blijft een aankoopmakelaar altijd met een professioneel oog naar het huis kijken. Hij haalt de emotie uit het onderhandelingsproces.

We kunnen je ook helpen in de zoektocht naar een huis. De Franeker Makelaardij weet alles over Franeker en omgeving. We staan middenin dit gebied en weten dus goed of er iets te koop staat dat helemaal bij je past.