Verkopen

Je gaat je huis verkopen. Omdat je andere woonwensen hebt; je wilt naar die andere wijk, een groter huis of juist kleiner gaan wonen. Je wilt buiten uit wonen of juist meer tussen de mensen. En soms verkoop je je huis omdat het moet. In alle gevallen zoek je een makelaar die je huis voor een reële prijs kan verkopen. En het liefst lekker snel.

Een huis verkopen doe je samen.
Zo zien wij dat. Een traject dat vaak spannend is en waarbij een makelaar van grote waarde zou moeten zijn. Ook voor de kopende partij. Die wij niet als een tegenstander zien, maar als een kans. Niet koper versus verkoper. Maar samen een deal maken. Om jou huis snel en voor een mooie prijs verkocht te krijgen.

We maken werk van ieder huis.
Iedere makelaar kan foto’s nemen en even langskomen voor een waardebepaling. Wij willen echt tijd maken voor onze klanten. Geloven in een klik. En zien ieder huis weer als een nieuwe uitdaging. Ieder object is uniek. Van klein tot groot, van bouwval tot nieuwbouw. De voorbereiding bij het verkopen van een huis is essentieel. Daar investeren we in. We weten álles van jouw pand als kijkers daar naar vragen.
Onze presentaties zien er top uit. Daar maken we werk van met een topfotograaf. De huizen die we plaatsen op onze Facebookpagina hebben een enorm bereik. Kortom: we hebben een goed mediapakket om jouw huis verkocht te krijgen!

Betrokken.
Het verkopen van een huis moet een fijn traject zijn. Waar je achteraf met een goed gevoel op terugkijkt. Door heldere communicatie bijvoorbeeld. Door je even te bellen als er een kijker is geweest. Die betrokkenheid die kenmerkt ons. We zijn toegankelijk en maken tijd voor je. Je moet je vragen – van groot tot klein – altijd kunnen stellen. Dat doen wij ook.

Reëel
Een makelaar weegt in het advies voor een verkoopprijs van alles af. Hoe goed het type huis in de markt ligt, hoe gewild een dorp is. Onze ervaring leert dat je je huis het beste voor een reële prijs in de markt kunt zetten. Een marktconforme prijs maakt dat je je huis echt eerder verkocht krijgt.

Ook je huis verkopen? Neem dan even contact op!