De Franeker Makelaardij. Daar voel je je thuis.10 Willem wrekenhorst 19 dec. 2022

Toppers! Helder en top geholpen.

8.0 Wim Witteveen 16 aug. 2022

Alleen gekeken mooi aanbod

10 Willem Flikkema 20 jun. 2022

Super blij mee 😀

10 Jan Miedema 03 nov. 2021

Professioneel maar toch laagdrempelig en zeer vriendelijk!!

10 Klaas sijbesma 31 okt. 2020

Beste makelaardij van in ieder geval de waadhoeke

10 Godelieve Smelt 18 aug. 2017

Wij hebben goede ervaring met deze makelaar.Een erg vriendelijke en heldere man! Ons huis stond te koop bij een andere makelaar en toch kwam hij ons raad geven over het huis.Wij hebben veel aan zijn...

Jouw betrokken makelaar in Franeker en omgeving

Persoonlijke benadering
Wij zijn een klein team dat bestaat uit mij (Relf, een 'oude' rot in het vak en RMT-er) en mijn rechterhand Marike. Bij haar voel je je direct thuis wanneer je haar aan de telefoon krijgt. Persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk. We hebben veel binnenlopers, wat we er graag in willen houden. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Bij ons word je ook niet 4 keer doorverbonden tot je de juiste persoon hebt. Bovendien zijn wij altijd goed op de hoogte van elkaar.
Op en top Franekers
We zijn beide geboren en getogen Franekers. We vinden het erg belangrijk om bijvoorbeeld lokale evenementen te sponsoren. We staan middenin de samenleving, waardoor we ook goed op de hoogte zijn van alles wat er speelt in Franeker en omgeving. Wat weer handig is voor jou! Ook weten we precies wie je in moet schakelen wanneer je een CV-monteur of schilder nodig hebt. Dat komt altijd van pas!
20 jaar ervaring
Ik, Relf, werk sinds 2001 bij De Franeker Makelaardij als RMT-er. In al deze jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen voordat ik het makelaarskantoor in 2013 overnam. Ik vertel je graag meer over de prijs en verkoopstrategie en leg graag alles helder uit. Omdat we in een relatief klein gebied werkzaam zijn, hebben we alle kennis in huis en helpen we je graag bij al jouw woonvragen.

Kom binnen!

Onze deur staat altijd voor je open. Ben jij op zoek naar dat éne huis van je dromen? Of ga je verhuizen en wil je daarom je huidige woning verkopen? Of het nu gaat om kopen of verkopen, het is altijd een spannende gebeurtenis. Als makelaar vinden wij dat wij jou in die zoektocht zo goed mogelijk moeten ondersteunen. Wij denken met je mee en kunnen je alles over de staat en omgeving van jouw droomhuis vertellen. We weten precies waar we naar moeten kijken. Samen vinden we jouw nieuwe thuis. In die rustige straat óf juist in dat bruisende centrum. Wij verkopen geen huizen, we helpen je bij het vinden van woongeluk. Want jouw woongeluk staat bij De Franeker Makelaardij voorop! De koffie staat voor je klaar. Zien we jou binnenkort op ons kantoor in Franeker?

Verkoopadvies én koffie

Vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Overweeg jij je huis te verkopen of start je de zoektocht naar een andere woning? Het is dan altijd slim om eerst de waarde van je huidige woning te achterhalen. Zo weet je wat je te besteden hebt bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Om erachter te komen wat je woning momenteel waard is, kun je bij ons een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. We komen graag bij je langs en geven je een onderbouwde waarde en verkoopadviesprijs van jouw woning.

Onze diensten

Verkopen

Een huis verkopen doe je samen en moet een fijn traject zijn. Dit is hoe wij erover denken en dit realiseren we graag met en voor jou!

Aankopen

Dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen is ons doel. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij bij De Franeker begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Taxaties

Heb jij een taxatie nodig voor jouw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? De Franeker Makelaardij helpt je hier graag mee. Maak een afspraak voor een taxatie via 0517 - 394 745.

De mening van onze klanten

9.0 Anoniem Neptunusbaan 5 01 mei 2023

Komt afspraken na. En geeft je veel advies. Wij hebben hier veel aan gehad. Deze makelaar kunnen wij aanbevelen.

8.5 Dhr. Marco Boonstra Lycklamastraat 9 25 apr. 2023

Vriendelijke, behulpzame makelaar welke met goede kennis van zaken ons uitstekend geholpen heeft het huis te verkopen!

10 Dhr. Cor Hanenburg W Koningstrjitte 5 11 apr. 2023

Het contact met De Franeker Makelaardij verliep vlekkeloos. De lijnen waren kort en zo nodig kon er snel geschakeld worden via whatsapp. De makelaar was zeer kundig en had veel ervaring met...

10 Dhr. Bauke de Jong Buorfinneleane 16 11 apr. 2023

Het contact was vormidabel .ik zou deze makelaar een volgende keer zo weer nemen .deze is zeer kundig.

9.5 Anoniem Professor Camperstraat 14 01 apr. 2023

Een super begeleiding en fijn persoonlijk contact met Relf en Marike bij de verkoop van de woning. Bedankt !

10 Mevr. Damstra Noorderbolwerk 7 15 jan. 2023

Goede makelaar, zowel bij verkoop als koop, prettige ervaringen mee. Korte lijntjes en snel contact. Realistische inschatting van de markt.

9.5 Anoniem Dijkstraat 23 A 24 dec. 2022

Heeft veel ervaring lokaal. Weet hoe het moet worden gepresenteerd, is professioneel en meedenkend!

10 Willem wrekenhorst 19 dec. 2022

Toppers! Helder en top geholpen.

9.0 Anoniem Minne Hofstrastraat 21 19 dec. 2022

De makelaar heeft me heel goed voorbereid met wat er allemaal bij komt kijken. Heeft mij ook veel werk uithanden genomen en ben heel erg tevreden. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij...

10 Dhr. & mevr. Zwaagman Bargereed 12 13 dec. 2022

Zeer tevreden over deze makelaar en zijn vrouw. Voelde vanaf het begin heel vertrouwd. En een zeer vlotte verkoop van de woning. Een aanrader.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top