Klantbeoordelingen waar we trots op zijn!



Dit vinden onze klanten

Bij De Franeker Makelaardij doen wij alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Hier zijn wij trots op, daarom laten we ze graag aan je zien!

10 Dhr. van der Zee Ockingahiem 20 28 nov. 2021

Deze makelaar kwam al zijn afspraken na en gaf steeds een goede feed back over de belangstelling en de biedingen. Zeer tevreden over deze makelaar.

10 Jan Miedema 03 nov. 2021

Professioneel maar toch laagdrempelig en zeer vriendelijk!!

8.8 Onbekend Snepper 17 28 okt. 2021

Het contact met de makelaar was heel goed. Het huis is ook snel voor een zeer goede prijs verkocht Ik beveel deze makelaar ook zeker aan!

10 Dhr. Emile Nagel Zuiderkade 46 14 okt. 2021

Het was een heel prettigen kundig gesprek, waarin Relf duidelijk de prijs en strategie aangaf. Deze kwamen helemaal uit! Verder was het contact met Marike (kantoor), heel erg vriendelijk en zeer zeker...

10 Onbekend Anna Maria van Schurmansingel 25 01 okt. 2021

Een fijne, correcte makelaardij. Vakkundig en prettig in contact. Snelle afhandeling. Kortom, top en zeker een aanrader!

9.0 Onbekend Headyk 45 26 sep. 2021

Prima samenwerking bij de verkoop van onze woning. Wij kregen reƫle adviezen wat verkoopperiode en prijs betreft. De foto's en de beschrijving op Funda waren uitstekend!

9.0 Onbekend Swammerdamstraat 29 06 aug. 2021

De makelaar weet precies wat er speelt in de markt en met zijn deskundigheid, passende service en begeleiding krijg je een juiste prijs/kwaliteit verhouding voor de verkoop van jouw huis.

9.0 Dhr. Fam de Jong De Gideon 11 04 aug. 2021

Professioneel advies, duidelijke communicatie door korte lijntjes. Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Nemen je mee in het hele proces en werk uit handen. Zeer goede ervaring met deze...

10 Eelco van Dijk Prinses Beatrixstraat 2 30 jul. 2021

Klein kantoor met goede marktkennis en persoonlijk contact.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

De Franeker Makelaardij
Dijkstraat 56
8801 LW Franeker

Back to top